Okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlamıştır.

2017-2018 Eğitim öğretim yılı uyum programı

Cumhuriyet Fen Lisesi olarak öğretmenlerimize,öğrencilerimize,velilerimize ve okul personelimize iyi bayramlar dileriz.

23.06.2017 tarihli seminer programımız Fizik Öğretmenimiz Erdal Binici ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Çiğdem Bay´ın sunumlarıyla sona erdi.Tüm öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

22.06.2017 tarihli seminer çalışmamızda Coğrafya Öğretrmenimiz Anıl ÖZGÜN  Sigara ve Madde Bağımlılığı,İngilizce Öğretmenimiz Aynur Toker ise Ergenlik Dönemi Özellikleri konulu sunumlarını yaptılar.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

20.06.2017 tarihli seminer programımızda Rehber Öğretmenimiz Rukiye Baş Akran Buluculuğu konusunda bilgi verdi.Ardından Felsefe Öğretmenimiz Rahşan Boran Çağdaş Sanat ve Felsefi Akımlar konulu sunumunu gerçekleştirdi.Tarih Öğretmenimiz Serap Köroğlu ise Etkili İletişim konulu sunumunu gerçekleştirdi.Öğretmenlerimize etkili sunumları için teşekkür ederiz.

19.06.2017 tarihli seminer programımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih AKTEKİN´in  EBA üzerinden canlı olarak yayınlanan konuşması ile başladı.AKTEKİN´in "Öğretmen Strateji Belgesi" ile ilgili bilgilendirmeleri dikkatle izlendi.

Ardından Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimiz Hasibe ATASEVER  Web 2.0 araçları ile ilgili sunum yaparak,uygulamalı olarak bu araçları tanıttı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 12.düzenlemiş olduğu Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivali kapsamında aldığımız ödüllerle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL ziyaret edildi.Okul Müdürümüz İbrahim ALICIOĞLU ve Müdür Başyardımcımız Engin GÜVEN eşliğinde gerçekleşen ziyarette etkinlikte ödül alan öğrenci ve öğretmenlerimiz festivalle ilgili izlenimlerini paylaştılar.Ziyaret sonunda  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEL  festivalde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Türkcan TÜRKCAN´a,en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Çiğdem Cemre BOLAT´a en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alan G.Ezgi ŞAHİN´e  ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan Sertaç BEYAZ´a hediyelerini  verdi.

Okul Müdürümüz İbrahim Alıcıoğlu, Müdür Başyardımcımız Engin Güven, Resim öğretmenlerimiz Sema Sinangil ve Çiğdem Bay, 1 Haziran 2017 Perşembe günü, Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.Öğretmenlerimiz,4006 Tübitak Bilim fuarı ve sene sonu resim sergimizi onurlandıran Sayın Kaymakamımız Kadir Çakır´a kendisinin yapmış olduğu  ebru çalışmasını teslim ettiler.

May

"CFL OKUYOR" kitap okuma yarışması sonuçlandı.Yarışma 6 Şubat-14 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.Öğrencilerimiz  İhsan Oktay ANAR  "Suskunlar",Tarık BUĞRA "Küçük Ağa",Cemil MERİÇ "Bu Ülke",Orhan KEMAL "Eskici ve Oğulları",Cengiz AYMATOV´un "Gün olur Asra Bedel" isimli kitaplarını okudular.

Yarışma sonucunda;

10/B sınıfından Feyza Nur KÜÇÜK      82 puan

11/A sınıfından Beste POLAT            76 puan

9/E sınıfından Emine Aynur YILDIZ    75 puan

9/A sınıfından Satı HIDIR                73 puan

11/B sınıfından Şule TATLILIOĞLU     72 puan

11/E sınıfından  Sadık ŞENER           72 puan

10/E sınıfından N. Sema DOĞDU       72 puan

9/A sınıfından Mertcan TÜRKCAN       71 puan

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve değerlendirme kurulu üyelerimiz Meral AKDENİZ,Sibel YARDIMCI,Gülay KURT,Filiz BİNGÜL,Selma YARDIMCI öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

May

29.05.2017 tarihinde Okul Müdürümüz İbrahim Alıcıoğlu görevine başladı.Cumhuriyet Fen Lisesi olarak okul müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.