Kas

Mariana ROV takımımızın İnsansız Su Altı Aracı Projesi hakkında Milli Savunma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda velimiz Tuğamiral Nilüfen ÇOTUK'la görüştük. Nazik kabulü ve verdiği kıymetli bilgileri için komutanımıza teşekkür ederiz.

Kas

Yayınladığı içeriklerle gençlerin büyük sevgisini kazanan ve yoğun ilgiyle takip edilen Tunç Kurt'u okulumuzda ağırladık.

Matematik > Önyargı başlığıyla gerçekleştirdiğimiz seminer öğrencilerimizde büyük motivasyon ve heyecan yarattı.

Sn. Tunç Kurt' a ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Kas

Geleceğin Yetenekleri Programı kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Sistem Mühendisliği Müdürü Sayın Nihat Serkan AKÇAY ve SKY Experience Aday Mühendisi Sayın Umut KOLSUZ geleceğin mühendisleriyle buluştu. Heyecan verici sunumları için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyesi ,aynı zamanda TÜBİTAK Biyoloji Olimpiyatları Komite Başkanı Prof. Dr. Leyla AÇIK öğretmen ve öğrencilerimizle ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatları, katılım şartları, sürecin ilerleyişi, sağladığı avantajlar gibi konularda değerli bilgilerini paylaştı. Kendisine güzel sunumu için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Kırıkkale Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi kıymetli hocamız Doç. Dr. Serkan SAVAŞ, öğretmen ve öğrencilerimize Tübitak 2204 Projeleri yazım ve başvuru sürecini anlattı. Verdiği değerli bilgiler ve güzel sunumu için çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda yürüttüğümüz 'Back To Green' ve 'Know Me Know My Culture' eTwinning projelerimiz  Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize, danışmanlarımız İngilizce öğretmenimiz Seçil AKBULUT ve müdür yardımcımız Ülgen AKERMAN'a teşekkür eder, başarılar dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk Milleti'nin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanı, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği  Türkiye Cumhuriyeti ‘nin kuruluşunun 100.yıl dönümünü  okulumuzda düzenlediğimiz törende coşkuyla kutladık.

Törende konuşma yapan Okul Müdürümüz Esen KESKİN'e, törenimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerine 11.sınıf > 12. sınıf başlığında düzenlediğimiz seminer dizisi kapsamında "Sınav Sistemi ve Sınava Bir Yıl Kala Çalışma Stratejileri" sunumları rehberlik servisi uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Kariyer planlama ve mesleki hedef belirleme kapsamında seminerlerimiz devam edecektir.

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz 9.sınıf öğrencileri pano hazırladılar. 9-A ve 9-D sınıfı öğrencilerine ve Tarih Öğretmenimiz Serap KÖROĞLU'na emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okul tanıtım çalışmalarımız kapsamında,  farklı il ve ilçelerden gelen 4 ortaokuldan toplam 131 öğrenciyi okulumuzda ağırladık. Okul rehber ögretmenlerimizin koordinasyonu ve öğrencilerimizin rehberliğinde okulumuz birimleri tanıtılarak, sosyal ve akademik faaliyetlerimiz hakkında bilgi verildi. Aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz hemşiresi Hüsne BAYIR tarafından organize edilen 'Kişisel Bakım ve Hijyen' semineri ile öğrencilerimiz konu hakkında bilgilendirildi. Kendisine ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

‘CUMHURİYET 100 YAŞINDA! ‘etkinlikleri kapsamında  25 Ekim Çarşamba günü Cumhuriyet Fen Lisesi ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına birlikte yürümenin engin gururunu yüreklerimizde hissederek ANITKABİR ziyaretimizi gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla andık. Ruhları şad olsun.

Okulumuz  9. sınıf öğrencilerine  "Başarı Yolculuğu" konulu  motivasyon konferansı yapılmıstır. Sunumu için eğitim - kariyer uzmanı Sn. İsmail YOLCU "ya ve rehberlik servisi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.