May

Okulumuz Resim Serğisi Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK'ın ve bölge okul müdürlermizin katılımıyla açıldı.Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Sema SİNANGİL ve öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar takdirle izlenerek gezildi. Piyano ve gitarla eşilk eden öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Gençlik Haftası münasebetiyle Gençlik Festivali tüm hızıylan devam  ediyor.Yarışmalarda birinci olan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Öğrencilerimizden oluşan  halkoyunları ekibi izlenmeye değerdi.Emeklerinize sağlık gençler .

May

Türkiye geneli Yeşilay Münazara Turnuvası, Ankara-İzmir turnuvalarına katılan  CFL-A Münazara takımımız 4 tur yapılan turnuvanın 3 maçındaki birincilik almıştır.Ankara ve İzmir’den 97 okulun katıldığı turnuvayı takımız 10. olarak bitirmiştir.

CFL-A takımıyla bizi başarıyla temsil eden 11-B sınıfından Yücel Kargın’ı,11-A sınıfından Kerem Erakman’ı tebrik ederiz.Danışman öğretmenimiz Sibel Yardımcı’ya teşekkür ederiz.

May

Teknofest Roket Takımı olarak Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut Altınok'u ziyaret ettik. Tüm destekleri için kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk ‘ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımızın 104. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz coşkulu törenimizle kutladık.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı hürriyet meşalesi Anadolu’nun dört bir yanını ışığıyla aydınlatmıştır.Törenimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve halk oyunları ekibimize teşekkür ederiz.Bayramımız kutlu olsun!

May

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Sayın Selman KÜÇÜK ve Şube Müdürümüz Sayın Salim ERDOĞAN gençlik haftası sebebiyle okulumuzu ziyaret ettiler. Okul ve pansiyonumuzda incelemeler yaparak, öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Öğrencilerimizin hayatına dokunacak samimi tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Cumhuriyet Fen Lisesi 19 Mayıs Atatürk ve  Gençlik haftası konser etkinliğini gerçekleştirip arkadaşlarına bu coşkuyu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ederiz emeklerinize sağlık gençler

May

İngilizce okul dergimizin "CFL Scizone" hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize Okul Müdürümüz Esen Keskin ve Müdür Baş Yardımcımız Hüseyin Üçüncü tarafından sertifikaları verildi. Öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenimiz Seçil Akbulut'a İngilizce dergimizin hazırlanmasında gösterdikleri emek ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

May

İngilizce münazaranın çeyrek finalinde 10D, 10 E, 11 D, 11 E, 11 F ve 11 G sınıfları karşılaştı, yarı finale çıkan öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Edebiyat Öğretmenimiz Meral AKDENİZ rehberliğinde, öğrencilerimizin yoğun  çalışmalarıyla hazırlanan dergimiz çıktı.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Üniversite tanıtım gezilerimiz devam ediyor. Bugün de Bilkent Üniversitesi'ndeydik. 11. Sınıf öğrencilerinin YKS motivasyonunu arttırmak için düzenlenen gezide Bilkent Üniversitesi'nde okuyan mezunlarımız ile bir araya gelerek bölümler hakkında sorularına cevap buldular.

Okulumuzun  Rehberlik Servisine  teşekkür ederiz.

May

İngilizce zümresinin ve değerli öğrencilerimizin özverili çalışmaları ile yürütülen eTwinning projeleri sonucunda, okulumuz eTwinning Okul etiketi ile ödüllendirilmiş, belgelerimiz duvarında yerini almak üzere  plaket ve eTwinning Okulu bayrağının yeri hazırlanmıştır.

May

Masterclas ODTÜ 2023 etkinlği kapsamında öğrencilerimiz parçacık fiziği üzerinde çalıştılar. CERN'e canlı bağlantı ile gerçekleşen bu etkinlikte bütün öğrencilerimiz sertifika almayı hak kazandı.Sertifikaları Okul Müdürümüz Esen KESKİN ,Müdür yardımcımız Hüseyin ÜÇÜNCÜ ve Fizik Öğretmenimiz Gülin SEMERCİ tarafından verildi.Emeği geçen herkese ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Cumhuriyet Fen Lisesi 11.sınıf öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi ve Çapa Tıp fakültesine ziyaret ederek tanıtım etkinliklerine katıldı.

Okul rehberlik servisi tarafından hazırlanan etkinliğe eşlik eden idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 12. Sınıf mezunlarımız için veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla okul bahçesinde coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledik. Tören öncesinde12. Sınıf öğrencilerimiz, okul idarecilerimiz ve sorumlu öğretmenlerimiz ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek bu gururu Atamızla paylaştık. Ziyaret dönüşünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.   Törende konuşan okul müdürümüz Esen KESKİN, mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik etti, onlara bundan sonraki hayatlarında esenlik ve başarı dileklerini iletti.( Esen KESKİN'in konuşma metni için TIKLAYINIZ.

Cübbe ve kepleriyle mezuniyet geçidi yapan öğrencilerimize, öğretmenlerimiz tarafından mezuniyet sertifikası verildi. Mezuniyet törenimiz öğrencilerin kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.  İyi insan olmanın değerini kavramış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyetçi ve çalışkan öğrenciler olarak her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyor ve sizleri mezun ederek hayata ve daha iyi bir geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere yaşattığınız gurur için teşekkür ederiz. YKS sonucunun hepiniz için hayırlı olmasını dileriz. Üniversite yaşamınızda başarılarınız daim olsun.