Ekm

11.Sınıf öğrencilerimiz 9. sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek  hoş geldiniz dediler.11.sınıf öğrencilerimiz okulumuz hakkındaki gözlemlerini ve düşüncelerini anlatırken,yıl içinde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında da bilgi verdiler.9.sınıf öğrencilerimize önerilerde de bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Ankara´nın Başkent Oluşunun 94.yıldönümünü kutladık.Tören Edebiyat Öğretmenimiz Sibel Yardımcı´nın konuşması,öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve Ankara´nın eski-yeni halini gösteren videolarla devam etti.Müzik Öğretmenimiz Cenk Yeles yönetimindeki koromuz izleyenlere güzel bir müzik şöleni sundu.Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Ekm

Doğa Bilimleri Derneği Başkanı  Altuğ Revnak Eti´nin  Biyomimetik ve Robotik konulu sunumu ilgiyle izlendi. ´Doğadaki canlılardan taklit´ anlamına gelen ve özellikle son dönemlerde teknoloji dünyasında adından sıkça söz edilen Biyomimetik ile ilgili örnekler öğrencilere yeni ufuklar açtı.Sunumu gerçekleştiren Eti´ye teşekkür ederiz.

Ekm

12.Sınıf öğrencilerimiz Mesleki Rehberlik kapsamında,Atom Enerjisi Kurumuna giderek,meslekler hakkında bilgi aldılar.Seçecekleri meslekleri yakından tanıma ve inceleme imkanı bulan öğrencilerimiz,  merak ettikleri soruları da sorma fırsatını yakaladılar.Gezinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz;Rahşan Boran´a,  Rukiye Baş´a ve Sonay Alpay´a teşekkür ederiz.

Ekm

9.sınıf öğrencilerimiz,Kimya Öğretmenimiz  Maksude Şener´in rehberliğinde,  "Odtü Bilimin Ev Hali Şenliği"ne katıldılar.Geleceğin bilim insanları olan öğrencilerimiz bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştılar.Öğrencilerimiz deneylere aktif olarak katılarak hem eğlendiler,hem öğrendiler.Öğrencilerimizin ufkunun açılmasında faydalı olacağını düşündüğümüz bu etkinliklere katılmaya devam edeceğiz.Etkinliği gerçekleştiren öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Coğrafya  Öğretmenimiz Turgut Ekinci´nin düzenlediği gezide öğrencilerimiz MTA  Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi´ni gezerek Tabiat tarihi hakkında bilgi edindiler.Doğa tarihine yolculuk eden öğrencilerimiz keyifli bir gezi geçirdiler.Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü okulumuzda yapılan törenlerle kutlandı.Törende hayvanları koruma konusunda bilinç oluşturma ile ilgili etkinlikler ve videolar duygusal anlar yaşattı.Töreni hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Berrin Erbay´a ve 11/A sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlamıştır.

2017-2018 Eğitim öğretim yılı uyum programı