2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Takvimi

Ağu

Okulumuz halk oyunları ekibi Bosna Hersek / Saraybosna'da düzenlenen folklör festivaline katılarak ülkemizi gururla temsil ettiler.

Ağu

Teknofest Türkiye finaline çıkan Delifişek Roket Takımımızı Aksaray'a uğurladık. Yolunuz açık, başarınız daim olsun.

Ağu

Okulumuz halk oyunlari ekibi Romanya'nın Braila şehrindeki Lina Chiralina festivalinde çeşitli etkinliklere katılarak ülkemizi gururla temsil ettiler.

Tem

2023 2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerimize ”sevginin saygıyla bütünleştiği, beden ve ruhun eğitildiği, bilginin emek ve alın teriyle harmanlandığı yeni yuvanıza hoş geldiniz.”  diyoruz.

Veli görüşmeleri 08 Ağustos 2023 itibariyle yapılacaktır.

Tem

Öğrencilerimizi,başarılarında emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyoruz.

Başarılarınız daim , yolunuz açık olsun gençler.

Tem

12 Sınıf - Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.

Bu süreçte öğrencilerimizin yanında olan okul idaremize ve  öğretmenlerimize teşekkür eder; öğrencilerimize başarılar dileriz

Haz

Koordinatörü olduğumuz Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında düzenlediğimiz Fen Liseleri arası iklim değişikliği ve Küresel Isınma panelinde okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize  Okul Müdürümüz Esen Keskin sertifikalarını verdi. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Huri Şengün Özcan, Hülya Göktaş ve Gürkan Erbatur'a teşekkür ederiz

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı olulumızda karne be ödül törenlerinin ardından sona erdi . Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuzda üçer aylık periyotlarla kutladığımız doğum günleri oldukça keyifli geçiyor .Arkadaşlarımızın yeni yaşları sağlık ve mutlulu getirsin.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Aynur TOKER ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen ’Everything starts with one step’ isimli etwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.