Tem

2023 2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerimize ”sevginin saygıyla bütünleştiği, beden ve ruhun eğitildiği, bilginin emek ve alın teriyle harmanlandığı yeni yuvanıza hoş geldiniz.”  diyoruz.

Veli görüşmeleri 08 Ağustos 2023 itibariyle yapılacaktır.

Tem

Öğrencilerimizi,başarılarında emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyoruz.

Başarılarınız daim , yolunuz açık olsun gençler.

Tem

12 Sınıf - Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.

Bu süreçte öğrencilerimizin yanında olan okul idaremize ve  öğretmenlerimize teşekkür eder; öğrencilerimize başarılar dileriz

Haz

Koordinatörü olduğumuz Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında düzenlediğimiz Fen Liseleri arası iklim değişikliği ve Küresel Isınma panelinde okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize  Okul Müdürümüz Esen Keskin sertifikalarını verdi. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Huri Şengün Özcan, Hülya Göktaş ve Gürkan Erbatur'a teşekkür ederiz

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı olulumızda karne be ödül törenlerinin ardından sona erdi . Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuzda üçer aylık periyotlarla kutladığımız doğum günleri oldukça keyifli geçiyor .Arkadaşlarımızın yeni yaşları sağlık ve mutlulu getirsin.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Aynur TOKER ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen ’Everything starts with one step’ isimli etwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Aydan PAMUKÇU ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen, okulumuzun kurucusu olduğu ‘Poetry in Language Learning’ etwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Farklı programlarda dijital içerik üreterek Know Me Know My Culture eTwinning projesini yürüten ve projeyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Esen KESKİN sertifikalarını verdi. Tüm öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmenimiz Ülgen Akerman'ı tebrik ediyoruz.

Haz

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen EKİP Öğrenci kulüpleri projesi kapsamında gerçekleştirilen Sınıflar arası yakan top turnuvasının finalinde Fairplay ruhuyla Centilmence mücadele eden 11/D ve 10/C  takımlarını tebrik ediyoruz  Yakan top turnuvası şampiyonu 10/C olmuştur.

Haz

Ekip öğrenci kulüpleri kapsamında, İngilizce kulübümüzün düzenlediği İngilizce Münazarada bugün yarı final ve final karşılaşmaları yapılmıştır.

16 grup arasında 10 E ve 11 G şubelerinin takımları finale kalmış ve 11 G sınıfı karşılaşmayı kazanmıştır. Program sonunda Okul müdürümüz Esen KESKİN katılımcı öğrencilerin başarı sertifikalarını vermiştir.Tüm öğrencilerimi tebrik ederiz.

Haz

Gazi Üniversitesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Sayın Prof.Dr. Mehmet Yılmaz hocamız kıymetli bilgilerini paylaşmak üzere okulumuzu ziyaret etti. Biyoloji olimpiyat takımımıza eğitim verdi. Değerli bilgileri, güler yüzü ve öğrencilerimize verdiği eşsiz motivasyon için hocamıza ve eğitimi organize eden biyoloji öğretmenimiz Huri Özcan'a çok teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs progrmında görevli olan ekibe çok teşekkür ederiz. İyiki varsınız.