Kas

Mariana ROV takımımızın İnsansız Su Altı Aracı Projesi hakkında Milli Savunma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda velimiz Tuğamiral Nilüfen ÇOTUK'la görüştük. Nazik kabulü ve verdiği kıymetli bilgileri için komutanımıza teşekkür ederiz.

Kas

Yayınladığı içeriklerle gençlerin büyük sevgisini kazanan ve yoğun ilgiyle takip edilen Tunç Kurt'u okulumuzda ağırladık.

Matematik > Önyargı başlığıyla gerçekleştirdiğimiz seminer öğrencilerimizde büyük motivasyon ve heyecan yarattı.

Sn. Tunç Kurt' a ve rehberlik servisimize teşekkür ederiz.

Kas

Geleceğin Yetenekleri Programı kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Sistem Mühendisliği Müdürü Sayın Nihat Serkan AKÇAY ve SKY Experience Aday Mühendisi Sayın Umut KOLSUZ geleceğin mühendisleriyle buluştu. Heyecan verici sunumları için kendilerine teşekkür ederiz.