Mrt

Çankaya İlçe Okul Sporları Okullar Arası Basketbol Turnuvası'nda Özel Çayyolu Doğa Anadolu Lisesi ile oynadıkları maçı alarak çeyrek finale yükselen basketbol takımımıza başarılar dileriz.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gülhan İskender'e emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Hayat Boyu Matematik Kulübünün düzenlediği 9.sınıflar arası Matematik Bilgi Yarışmasında kazanan sınıfımız 9/D olmuştur.Katılan öğrencilerimize ve emeği geçen matematik öğretmenlerimiz Melis Özkürtoğlu ve Aslıhan Köyden'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

İngilizce münazarada, ilk turun son karşılaşması yapıldı. Keyifle dinlediğimiz 11 A ve 10 B sınıflarına teşekkür ederiz. Son günün galibi 10 B sınıfını ve bireyselde en başarılı öğrencimiz Zeynep GÜVENDİR i tebrik ederiz

Mrt

Okulumuzda devam etmekte olan İngilizce münazaranın 4. gününde 11-F ve 11-C sınıfları yarıştı. Kazanan 11-F sınıfı oldu. Bireysel değerlendirme sonucuna göre kazanan öğrencimiz de 11-F sınıfından İrem Sarıkaya oldu. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik ediyor, emeği geçen İngilizce Öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz

Mrt

Dün düzenlenen İngilizce münazara turnuvasında 10-D ve 10-C sınıfları karşılaşmış olup 10-D sınıfı kazanmıştır. Bireyselde 10-D sınıfından Yağmur Turan kazanmıştır.

Mrt

Bugün devam eden ingilizce münazarada 10/D sınıfı ile 10/C sınıfı karşı karşıya geldi.Münazaranın bugünkü turunu 10/D sınıfı kazandı. Bireyselde 10/D sınıfından Yağmur  TURAN kazanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 10. sınıflar arasında Matematik Yarışması yapıldı.

Okulumuz Matemetik Öğretmeni Aslıhan KÖYDEN'nin Matematik Klübü etkinliği kapsamında yapılan Matematik yarışmasında 10/B sınıfı birinci oldu. Emeği geçen öğretmenlermize ,öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

NASA'ya ait jet Propulsion Laboratory ve Astrofizik alanlarında araştırmacı olarak çalışmakta olan Dr.Umut YILDIZ öğrencilerimize canlı bağlantı ile çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Toplantıya E-twinning ve İngilizce kulübü öğrencileri, çeşitli sınıflarımız ve "Back to Green" E-twinning projesindeki öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır. Oldukça verimli geçen bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Aynur Toker'e çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İngilizce münazara turnuvamızda bugünün kazananı 10-E sınıfı oldu. Bireyselde en yüksek puanı alan Mona Zarei ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İngilizce münazaranın 2. Gününde sabah oturumunda 11/ G ve 11 B sınıfları karşılaşmış, münazarayı 11 / G sınıfı kazanmıştır.

Öğle oturumunda 11 / i ve 11 E sınıfları karşılaşmış ve sadece 13 puan farkla 11 / E sınıfı münazarayı kazanmıştır.

Bireyselde günün kazananları Eylül Gülen Yıldırım ve Akif Ekerbiçer.

Mrt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen EKİP Öğrenci kulüpleri projesi kapsamında okulumuzda kurulan İngilizce kulübü, 10. ve 11. Sınıfların katılacağı İngilizce Münazara düzenlemiş ve ilk oturumu bugün gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimiz hem grup olarak hem bireysel olarak yarışmışlar ve ilk günün galibi 11 / H sınıf olmuş, bireyselde Tuna Kaplan başarı elde etmiştir.

Çalışma Pursaklar Fen Lisesi ile ortaklık içinde yürütülmekte ve her iki okulun kazananları final karşılaşmasında karşı karşıya gelecektir.

Mrt

Kamu Hizmet Standartı için TIKLATINIZ.

Mrt

Çankaya İlçe Okul Sporları  Okullar Arası Basketbol Turnuvası'nda Özel Jale Tezer Bilim Fen Lisesi ile yaptığımız maçı kazandık. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gülhan İSKENDER'i ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.