Mrt

14 Mart itibariyle Cumhuriyet Fen Lisesi ailesine yeni katılan velilerimizle okul pansiyonumuzda kahvaltıda buluştuk. Ufuk üniversitesinden  Dr. Başak KARATEKE  tarafından Zor Zamanlarda İyi Hissetmek söyleşisinin  ardından ANITKABİR ziyaretimizi gerçekleştirdik.  Katılımlarından dolayı bütün velilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı Kapsamında Ankara Fen Lisesi ,Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ,Cumhuriyet Fen Lisesi ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile düzenlemiş olduğumuz ''Küresel Isınma ve İklim Değişikliği '' Panelimizde açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mahmut SELVİ , oturum başkanlığı yapan öğretim üyelerimiz Sayın Sayın Prof.Dr. Aysel ÇAĞLAN  GÜNAL , Doç.Dr.Mustafa Güray BUDAK'a katılımcı öğerncilerimiz ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Teknofest Akıllı Ulaşım Lise kategorisinde Wolfbot takımımız tüm aşamaları geçerek, finale yükseldi. Danışman öğretmenimiz Saadet ÜSTÜNDAĞ, öğrencilerimiz Ahmet Kamil KAÇMAZ ve Emirhan GÜRBÜZ'e başarılar dileriz.

Mrt

Çankaya İlçe Okul Sporları Okullar Arası Futbol Turnuvası'nda Mutlukent Anadolu Lisesi ile oynadığımız maçı kazandık.Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gülhan İSKENDER'e teşekkür eder, öğrencilerimizi başarılarından ötürü  kutlarız.

Mrt

9 Mart Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Coğrafya Öğretmenimiz Sibel KARABAY ve

Bilim Uygulamaları Ekibinin önderliğinde '' İklim Değişikliği'' konusunda TEMA VAKFI'nın katkılarıyla

öğrencilerimiz farkındalık eğitimine katıldılar.

Eğitim sürecine destek veren Okul Müdürümüz Sayın Esen KESKİN'e ve emek veren tüm öğretmen

ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

Dünya Kadınlar günü Programı  kapsamında okulumuz öğretmenleri için hazırlanan pasta kesildi.Ardından okulumuz Felsefe Öğretmeni Filiz YAZVUZ'un öğrencilerimizle birlikte hazırırladığı program izlendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları programı kapsamında okulumuzun, Ankara Fen Lisesi ve Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ile ortak çalışması olan Fizik Kimya Biyoloji alanlarında Küresel Isınma ve İklim Değişikliği konulu panelimiz 13.03.2023 Pazartesi günü yapılacaktır.

Mrt

Roket takımımız testlerini yapmaya devam ediyor. Bugün yapılan testlerde yine olumlu sonuçlar aldık.Barut testimiz oldukça başarılı geçti.Ekibimiz tam gaz çalışmalarına devam ediyor.

Mrt

Felsefe Öğretmenimiz Filiz YAVUZ rehbeliğinde ,okulumuz Felsefe Kulübü öğrencilerinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladıkları pano için teşekkür ediyor;tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten kutluyoruz.

Mrt

Roketsan'ın kıymetli mühendislerinden Sayın Selçuk ÇAYLAR Delifişek Roket Takımımızı atölyemizde ziyaret etti. Destekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Deli Fişek Roket Takımımız paraşüt testlerini tamamladı. Teknofest Roket Yarışmasında takımımıza başarılar dileriz

Mrt

''Back to green '' Projemiz İngilizce öğretmenimiz Seçil AKBULUT'un rehberliğinde başladı.

İlk olarak okulumuz öğrencileri proje poster ve logosu tasarlayarak işe başladılar . Yeşili korumak ve çevre duyarlılığını artırmak için çeşitli etkinliklerin yapılacağı projemiztüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Ögretmenler Kurulu toplantımız okulumuzun konferans salonunda İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA okulların açıldığı ilk gün okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüze  ziayetleri için  teşekkür ederiz.

Ock

Delifişek Roket Takımımız Teknofestte Kritik Tasarım  aşamasına geçerek emin adımlarla ilerliyor. Yiğit Can ERBUDAK, Toygar Zeki DEMİRCAN, Ahmet Sait İŞBİLİR, Yunus Emre UĞUR, Zeynep Nisa HIDIR, Eslem Zeynep KARA Başarılarınız daim olsun.