Eyl

Tem

Yaşadığım şehir konulu fotoğraf yarışması öğretmen ve öğrenci olmak üzere iki kategoride düzenlenecektir.

Tem

Üniversite tercih fuarı

Mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını okulumuzdan alabilirler.

Nis

25.04.2015 Cumartesi günü 11.00 - 13.00 saatleri arasında veli toplantısı yapılacaktır.Velilerimizi bekliyoruz.

Mrt

13 Nisan 2015 tarihinden itibaren haftada 1 gün 3 saat olmak üzere toplam 13 hafta okulumuzda "Aile ve Genç Eğitimi" verilecektir.İstekli ailelerin okulumuza 10 Nisan 2015 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Mrt

Şbt

Çanakkale Zaferinin 100.yıl dönümü ve Çanakkale şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında, okulumuz Cumhuriyet Fen Lisesi bünyesinde "Çanakkale Ruhu ve Çanakkale Zeferi" konulu şiir yarışması düzenlenmesine karar verilmiştir.

Şbt

Ara

02.01.2015 Cuma günü yapılması planlanan Geometri,TC İnkılap Tarihi,Sağlık Bilgisi,Uluslararası İlişkiler derslerinin yeni sınav tarihleri aşağıdadır.

Eyl

FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KAYIT ZARFI DOLDURMAMIŞ VELİLERİMİZİN ACİLEN CEP TELEFONLARINI OKULA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. !!!!!