2016-2017 Eğitim öğretim yılında Anadolu Öğretmen Lisesi mezunlarımız diplomalarını alabilirler.

Kıymetli  Veliler,Cumhuriyet Fen Lisesi ailesinin bir ferdi olmak önemli bir ayrıcalıktır.Neden mi Cumhuriyet Fen Lisesi? Çünkü;okulumuz bilimsel çalışmaların öncülüğünde,sanatsal ve kültürel aktiviteleri de bünyesinde birleştirip,sentezlemiş ender eğitim kurumlarından biridir.Güçlü eğitim kadromuzla öğrencilerimizi akademik anlamda geleceğe hazırlamak önceliğimiz olmakla birlikte,ailemize katılan her ferdin kendi yeteneklerini fark etmesini sağlamak,kendini gerçekleştirmesine zemin hazırlamak hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutmuştur.Bu anlamda yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz bilimsel,kültürel ve sanatsal faaliyetleri siz velilerimiz ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarız.Okulumuz ile ilgili bilgilere daha hızlı   ulaşabilmeniz amacıyla bazı etkinliklerimiz aşağıda link verilerek listelenmiştir.Bizi daha iyi tanımak  için sitemizi detaylı incelemenizi öneririz.Mavi renkli kelimelere tıklayarak ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.2017-2018 Eğitim-öğretim yılında siz değerli velilerimizin öğrencilerini aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk  duyacağız.

May

Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerimiz  giriş belgelerini  Müdür Yardımcısı Ertürk AYDIN´dan alabilirler.

May

Telafi Ortak Sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin Müdür Yardımcısı zübeyde Yıldız´a başvurmaları gerekmektedir.