Ara

Liseler arası bilgi yarışması.

Ara

Cumhuriyet Fen Lisesi 1. dönem 2. Ortak sınav takvimi aşağıdaki gibi planlanmıştır.

Ara

Sayın velilerimiz ,2021-2022 Eğitim -Öğretim yılı faaliyetlerini  ve öğrencilerimizin durumlarını görüşmek üzere 15.12.2021 Çarşamba günü. Saat 16.00'da genel veli toplantısı yapılacaktır.Bilgilerinize.

Kas

22.11.2021 Tarihinden itibaren geçerli ders programı için aşağıdaki linki tıklayınız.

Kas

2021_2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Mazaret sınav programı

27.10.2021 Çarşamba  günü saat:16.10' da okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

18.10.2021 Tarihi itibari ile geçerli ders programı için aşağıdaki linke tıklayınız.

Okulda düzen ve disiplini sağlayan kurallar, öğrencilerin toplumsal kurallara ve insan haklarına saygılı bireyler olarak yetişmesini sağlar. Bu inançla tüm öğrencilerin bu kuralları benimsemesi ve uygulaması, velilerin de bu kuralların uygulanmasına destek olmaları beklenmektedir.

Okul Kurallarımız için TIKLAYINIZ.

May

"Söz Gençlerde" temalı Fen Liseleri IV. Ulusal Öğrenci Kongresi'ne başvuru yapan okulların
göndermiş oldukları Bildiri Özetleri, ODTÜ Bilim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu
değerlendirme sonucunda; "Tam Metin Bildiri (Nanoteknoloji/Yapay Zeka alanında)" ya da
"Poster Sunumu (Nanoteknoloji/Yapay Zeka alanında)" hazırlamasına karar verilen okullar belirlenmiştir.

Önemli:Kongrede yalnızca "Tam Metin Bildiri" sunması uygun görülen okullar sunum yapacaktır. "Poster Sunumu" için seçilen okullar sunum yapmayacaktır. Tam Metin Bildiriler ve Bilim Kurulu tarafından uygun görülen Poster Sunumları Kongre Kitabında yayımlanacaktır.

12 Haziran Cumartesi  saat  12:00'a  tam metin  bildirileri ve  poster  tasarımları göndermeleri  için son tarihtir.Ek süre verilmeyecektir.

Lütfen bildiri  ve poster maillerini       cumhuriyetfenlisesi1959@gmail.com    adresine  gönderiniz.

Kongre 14-17 Haziran 2021 tarihlerinde online yapılacaktır.Bildiri programı ve link okul web sitemizde yayınlanacaktır.

May

Proje özetlerinin üniversite tarafından incelenmesi henüz tamamlanmamıştır.Tamamlandığında web sitemizden duyurulacaktır.