LET'S LOVE BOOKS

The project based on reading, analyzing and making comments on short stories as well as novels and authors including some enjoyable and useful activities such as dramatization events, characters in the books along with competitions requiring working collaboratively and cooperatively of participants.

The students will be able to gain reading habits, critical thinking skills as well as gaining insight about stories and novels by comparing them with social issues. They will also use language skills to communicate and use them in daily life. Moreover they will have used technological web tools while conducting activities during the process with their friend they will work together from different cities.

"Tüm kitaplar konuşur!" e-twinning projemiz kısa hikâyeler, romanlar ve bunların yazarları hakkında okumak, analiz etmek ve yorumlar yapmaya dayanmaktadır. Ve bu çalışmalar yapılırken, kitaplardaki olayları veya karakterleri canlandırmak gibi eğlenceli aktivitelerle işbirliği içinde çalışmayı hedefliyoruz. Projemiz sayesinde, öğrencilerimiz okuma alışkanlıkları, kritik düşünme becerilerinin yanında hikâye ve romanları sosyal konularla karşılaştırarak içsel bir bakış açısı kazanacaklardır. Günlük hayatlarında ve iletişim İngilizce kullanma imkânına sahip olacaklar. Dahası etkinlikleri yaparken farklı ülke ve şehirlerden arkadaşlarıyla Web-2 araçlarını kullanabilecekler.

22-12-2020

Yayın: 22.12.2020 - Güncelleme: 10.01.2023 13:37 - Görüntülenme: 273