Esen KESKİN - Okul Müdürü

1971 yılında Mersin´in Mut ilçesinde doğdu.1993 yılında Diyarbakır´da öğretmen olarak göreve başladı. 1998 yılında Ankara Kızılcahamam Ticaret Meslek Lisesi´nde biyoloji öğretmeni olarak göreve başladı. Kızılcahamam´da çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra Kızılcahamam Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde 2002 yılında müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2012 yılına kadar Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdür vekilliği yaptı. 2012 yılında Kızılcahamam Lisesi´ne, 15.12.2014 tarihinde de Kızılcahamam Anadolu Lisesi´ne müdür olarak atandı. Buradaki görevinden 25.08.2022 tarihinde ayrılarak aynı gün Cumhuriyet Fen Lisesi´nde müdür olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.