YENİLENEN EBA ÖĞRENCİLERE TANITILDI

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Hasibe Atasever tarafından 8 Aralık Perşembe günü  9.sınıf öğrencilerine yönelik Eba tanıtımı gerçekleştirildi.1 Aralık itibariyle yenilenen Eba ile öğrenciler sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte çalışmanın, iletişim kurabilmenin ve paylaşımda bulunmanın ayrıcalıklarından yararlanabilecekler. EBA Ders’le öğrenciler, öğretmeninin gönderdiği ödev ve alıştırmaları takviminden anlık takip ederek çalışmalarını zamanında yapabilecek. Dilediği zaman dilediği konuya çalışabilecek. Öğrenciler EBA Dersi kullanarak okulunda paylaşımlar yapma; oylama ve etkinliklere katılarak hem okulda hem de okul dışında öğrenmeye devam etme imkânını da elde etmiş oldu. Yenilenen EBA’nın; haber, video, görsel, ses, kitap, dergi ve doküman modüllerinin “İçerik” başlığı altında sunulmasıyla bu alanlara çok daha kolay erişim sağlanıyor. Eba tanıtım etkinliğimizde öğrencilerimizin severek çalışacağı,konu tekrarı yapabileceği etkileşimli uygulamalar tanıtılmıştır.Etkinliğin gerçekleştirilmesinde görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 08.12.2016 - Güncelleme: 08.12.2016 14:35 - Görüntülenme: 125