SÜLEYMAN BELEDİOĞLU(BONUS HOCA) OKULUMUZDA

Rehber Öğretrmenimiz Rukiye Baş´ın 12.sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon eğitimleri kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.Bonus Hoca olarak da bilinen Süleyman Beledioğlu 06.12.2016 Salı günü  12.sınıf öğrencilerimize yönelik seminer vermiştir.Farklı yorumuyla eğitimin güçlü kalemi olarak bilinen;TV programlarında eğitim danışmanlığı yapan,  Bonus Hoca seminerde yaklaşan YGS ve LYS ve güncel meslekler hakkında bilgi verdi.Test çözme teknikleri ve test çözerken yapılan hatalar üzerinde durdu.

SÜLEYMAN BELEDİOĞLU KİMDİR?

EĞİTİMİ

A.Ü. Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesini bitirdikten sonra, A.Ü. Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde pedagoji eğitimi aldı.

Ardından A.Ü. Hukuk Fakültesine başladı.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere birçok ülkedeki stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi.

Uzun yıllar alan bu titiz çalışmalarının sonucunda, bu konularda kendi özgün saptamalarından oluşan çok sayıda makale ve kitap yazdı.

Diğer yandan, yurt dışında yapılan bu çalışmaları incelerken, Türkiye’de de öğrenci, veli, öğretmen, kurum yöneticileri ve kurum çalışanları üzerinde saha çalışmaları yaparak; gözlem, inceleme, anket ve araştırmalarına devam etti.

Yurt dışı ve Türkiye’ye yönelik olarak yürüttüğü bu çalışmaların sonucunda, özellikle sınav stresi ve beyin öğrenmesi üzerine yaptığı bilimsel saptamalarla bu konularda yeni bir bakış açısı ortaya koydu.

Bu çalışmalarının bir kısmını yazdığı kitaplarında toplamıştır.

KİTAPLARI

-Aklın Notaları