DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER!

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında başta Çanakkale´nin eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm  şehitlerimiz  minnet,şükran ve saygıyla anıldı ve tarihimizin aydınlık sayfası olan Çanakkale Zaferimiz´in 102.yıldönümü kutlandı.Tören saygı duruşu ve istiklal Marşı´yla başladı.Okul Müdürü´müz Fatih Halaçlı´nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasında hedefimizin her zaman Türkiye´yi daha ileriye taşımak vurgusu yapıldı.Mehmetçiğin ölümsüz destanının günümüze yansımalarının da vurgulandığı konuşması büyük beğeni aldı.Öğrencilerimiz video sunumu eşliğinde seslendirdikleri  şiirlerle göz doldurdu.Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gülay Kurt´un şehitlere ithafen yapmış olduğu kounşma salondakilere duygulu anlar yaşattı,Vatan ve şehitlerimizin kutsiyetine vurgu yapılan konuşma dinleyenleri gözyaşlarına boğdu.Müzik grubunun sunduğu türkülerle program sona erdi.Törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve saygyıla anıyoruz.Ruhları şad olsun.

Yayın: 21.03.2017 - Güncelleme: 21.03.2017 08:57 - Görüntülenme: 97