Ağu

LYS´nda %85 oranında başarı sağlayan öğrencilerimizi kutluyoruz. Öğrencilerimizi bu zorlu yolda desteklemek için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize ve  bu süreçte gösterdikleri anlayış ve özveriden dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Uzun ve yorucu bir yılı da başarıyla bitirdik.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.Mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyor ve diplomalarını almak üzere okulumuza bekliyoruz.

LYS Sınavına Girecek Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

May

Okulumuzda eğitim alan eski öğrencilerimizi araştırdık ve web sitemizde yayınladık.Listeye aşağıdaki linklerden ya da solda yer alan "Yetiştirdiğimiz Öğrenciler" menüsünden ulaşabilirsiniz.

May

Öğretmenlik Meslek Öğretmenlerimizin okulumuzdan ayrılmaları nedeniyle yemek düzenledik.Okul Müdürümüz Fatih Halaçlı okulumuzdan ayrılan  Kaya Sayın, Birgen Demirtaş ve Nur Çeri öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.