Cumhuriyet Bayramı kupası adını verdiğimiz 6. Geleneksel Satranç Senligimizin 1. turunu bugün tamamladık..

Şenliği koordone eden Beden Eğitimi öğretmeni Ertürk AYDIN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

İngilizce Öğretmenlerimiz  Nihal YILMAZ ve Eyüp AKBULUT  Tübitak Proje süreci  ile ilgili okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme çalışması yaptılar.

Kendilerine teşekkür ederiz

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltıması Günü nedeniyle , okulun  tahliyesi için tatbikat yaptık.

13 Ekim Ankara'nın  Başkent oluşunun 98. yıl dönümünü  okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık. Okulumuzun Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Sibel YARDIMCI'nın açılış konuşması ile başlayan tören 10/B sınıfından Emirhan TURAN, Batın Cenk TOPALEL ,10/C Sınıfından Ömer Küçükali, F.Buse Naz KÜÇÜKSAKARYA ,Zeynep YALEM, Arda AĞGÜL ,M.Efe TUNCEL ; 10/D Sınıfından Eren Ali GÜZEL , Alper ÜNSAL , Onur ÇAĞDAŞ'ın okudukları şiirler ve Ankara'ya dair bilgilerle devam etti. Müzik Öğretmenimiz Cenk YELES  ve öğrencilerimiz  Sümeyye YÜCEL, Sümeyye BİLGİN  Yağız ÜNLÜ , Samet CAN'ın seslendirdikleri  Ankara türküleri beğeni ile izlendi.Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

13 Ekim Ankara'nın Başkent oluşu kutlu olsun.

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığında görevli Sinem Şerife KANDEMİR ve Azra ÇELİK tarafından  okulumuz 9. ve10. sınıf öğrencilerine  ''Siberay Projesi ''kapsamında Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı ,Siber Suç , Siber Zorbalık  konularında bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Sinem Şerife KANDEMİR'e ve Azra ÇELİK' e  okulumuz adına teşekkür ederiz.

Okulumuzun 11/E Sınıfı ile Biyoloji Öğretmenimiz Derya HINÇAL rehberliğinde Beyin Diseksiyonu çalışması.

Eyl

Cumhuriyet Fen Lisesi olarak kuruculuğunu üstlendiğimiz, İngilizce öğretmenimiz Aydan Pamukçu'nun 9. sınıf öğrencilerimizle birlikte yürüteceği 'P.I.L.L.
Poetry in Language Learning' adlı eTwinning projemiz başlıyor.

Eyl

Gaziler Günü vesilesiyle öğrencilerimizle Anıtkabir'deydik.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu vatan size minnettardır.

Tem

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" Anma Programı Meb Şûra Salonunda gerçekleştirildi.Törende , 15 Temmuz ruhunu daha derinden yaşamak ve bilinci artırmak için düzenlenen resim yarışmasında 3. Olan öğrencimiz Çağla Nisa Gökçe de okulumuzu temsil ederek ödülünü aldI.Öğrencimiz Çağla'yı  ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sema SİNANGİL'i tebrik ediyor,başarılarının devamını dileriz.

Haz

Görsel  Sanatlar Öğretmenimiz Sema Sinangil ve Öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu sergimiz

Haz

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Söz Gençlerde " temalı " Fen Liseleri IV.Ulusal Öğrenci Kongresi " 14-17 Haziran 2021 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi işbirliği ile okulumuz Koordinatörlüğünde  gerçekleştirildi.