Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Rukiye Baş tarafından velilerimize yönelik 0-18 yaş aile eğitimi verilecektir.Katılmak isteyen velilerimizin şahsen,dilekçe ile ya da okul telefonunu arayarak isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.Başvurular  21-30 mart  tarihleri arasındadır.İlgilenen velilerimize duyurulur.

Kas

10.Sınıf öğrencilerimizden bir grup öğlen arasında mini bir konser verdi.Beğeniyle dinlenen konser için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasımda,okulumuz konferans salonunda düzenlenen törenle Atamızı andık.Tören Tarih öğretmenimiz Sadık Arın´ın konuşmasının ardından,müzik öğretmenimiz Levent Ersoy yönetiminde hazırlanan koro ile devam etti. Atatürk´ün sevdiği şarkılar ile  marşları  seslendiren koro beğeniyle izlendi.Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

9. ve 10.sınıf öğrencilerimiz Atatürk Kültür Merkezi´nde (AKM) düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılarak okulumuzu geçiş töreninde temsil etmişlerdir.Beden Eğitimi öğretmenlerimiz İrfan Savaş´a,Ertürk Aydın´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun mantolaması tamamlanarak yepyeni bir görünüme kavuşmuştur.Ayrıca B blokta öğretmenler odamız,merdivenler,koridorlar,satranç ve bekleme köşemiz yenilenerek,okulumuz  temiz ve güzel bir görünüme kavuşmuştur.

Ekm

Okulumuz B Blokta oluşturulan satranç köşesinde  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz karşılaşmalara devam ediyor.

Ekm

24.10.2015 Cumartesi günü okul Aile Birliği seçimleri yapıldı.Seçimlerde Sevilay Güney,Savaş Yelok,Duygu Bediş,Betül Mert Ayvaz,Emine Çiçek yönetim kuruluna seçilmişlerdir.Anıl Çelik ise denetim kuruluna seçilmişlerdir.Okul Aile Birliği üyelerimize görevlerinde başarılar dileriz.

Eyl

24.10.2015 Cumartesi günü saat 10.00´da Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır.Toplantıda yeni yönetim kurulu oluşturulacaktır.Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz 15.10.2015 tarihinde Felsefe öğretmenlerimiz Sonay Alpay ve Nuran Şahin ile  Küçük Prens adlı filme gitmişlerdir.

Ekm

13 Ekim 2015 Ankara´nın Başkent Oluşu sebebiyle Öğretmenlerimiz Anıtkabir´i ziyaret etmişlerdir.

Ekm

28 Eylül 2015 tarihinde resim öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu resim sergisi açılmıştır.Sergide emeği geçen öğretmenlerimiz Nihan Sarı,Sema Sinangil,Çiğdem Ural´a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerim.

Eyl

Ağu

TEOG sonrası okulumuza yerleşen yeni öğrencilerimiz...

Ağu

LYS´nda %85 oranında başarı sağlayan öğrencilerimizi kutluyoruz. Öğrencilerimizi bu zorlu yolda desteklemek için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize ve  bu süreçte gösterdikleri anlayış ve özveriden dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.