Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali

Bu yıl 10.su düzenlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivaline okulumuz  tiyatro ekibi "Komsu Köyün Delisi" adlı oyunla Ankara´yı temsilen  katıldı.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Sibel YARDIMCI ve Meral AKDENİZ ´in yönetimiyle gerçekleştirilen sunuma Kayseri halkı büyük ilgi gösterdi.Okulumuzu başarı ile temsil eden  tiyatro ekibimiz için okulumuzda da ödül töreni gerçekleştirildi.Okul Müdürümüz Fatih HALAÇLI ´nın teşekkür konuşmasından sonra öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.Tiyatro ekibimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 26.05.2015 - Güncelleme: 27.05.2015 13:57 - Görüntülenme: 1408