Şbt

10/C sınıfı öğrencilerimiz,sınıf öğretmenleri Nurşen Gürsoy ve Btr öğretmenimiz Hasibe Atasever ile birlikte ODTÜ´de düzenlenen Mini Maker Faire etkinliğine katıldılar.Öğrencilerimiz teknolojiden sanata pek çok alandaki projeleri izlerken, teknolojik gelişmelerlede ilgili de fikir sahibi oldular.Odtü´lü öğrencilerle sohbet imkanı bulan öğrencilerimiz  üniversite ve bölümler hakkında da bilgi aldılar.

Şbt

Okulumuzun yürüttüğü Mimar Sinan projesi kapsamında ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Jale Erzen´le bir araya geldik.Mimar Sinan´ının eserlerindeki yapısal özellikler ve sanat üzerne verimli bir söyleşi gerçekleştirdik.Prof.Dr. Jale Erzen öğrencilerimize yapacakları sunum konusunda önerilerde bulundu.Kendisiyle okul dergimiz için röportaj gerçekleştirdik.Bir Mimar Sinan hayranı olan ve bu konu üzerine değerli birçok çalışması olan Jale Erzen Hocamızı okulumuzda görmekten dolayı çok mutlu olduk,sohbetinden büyük keyif aldık.Kendisine bize ve öğrencilerimize kattıklarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Gezi İnceleme kulübü öğretmenlerimiz Saadet Üstündağ ve Penbegül Yeğenoğlu´nun  düzenlediği Ankara gezisinde öğrencilerimiz Ankara´yı tanıma imkanı buldular.Şehir dışından gelen ve Ankara´yı tanımak isteyen 9.sınıf öğrencilerimizin katıldığı gezi güzel bir  motivasyon kaynağı oldu.Anıtkabir,İlk Meclis,Ankara Kalesi,Anadolu Medeniyetleri müzesi ve Hamamönü´den oluşan gezi boyunca öğrencilerimiz tarihi bilgiler öğrenirken,eğlenceli saatler de geçirdiler.Gezinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda geleneksel hale gelen yetenekli öğrencilerimizin yeteneklerini sergilediği Salı Dinletileri bu dönemde de aynı coşkuyla başladı.Müdür Baş yardımcımız Engin Güven´in bağlamasıyla başlayan dinletiye keman,gitar ve darbuka eşliğinde öğretmen ve öğrencilerimiz de şarkılarıyla katıldı.Bizlere motivasyon kaynağı olan bu etkinliği hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında 9.sınıf öğrencilerimize yönelik sinevizyon gösterisi yapılmıştır. Sinevizyon gösterisi öncesinde okul müdürümüz Fatih Halaçlı konuşma yaparak;geleceğin teminatı olan gençlerimize demokrasi hakkında bilgi verirken,tarihimizi öğrenmenin önemini anlatmıştır. Edebiyat öğretmenimiz Yusuf Kahraman ise İstiklal Marşı´mızın önemini anlatan konuşmasını yapmıştır. Gençlerimizin demokrasi,millî birlik ve beraberlik,vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenen etkinliği hazırlayan öğretmenlerimiz Anıl Özgün ve Yusuf Kahraman´a teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 92.kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Okulumuz, edebiyat dünyasının iki önemli ismi denemeci-yazar Sayın Hüseyin ÖZBAY ve şair Sayın Ali AKBAŞ´ı öğrencilerimiz için düzenlenen söyleşi programı ile buluşturdu.Okumanın önemi üzerine yapılan konuşmalar ve Ali AKBAŞ´ın şiirleri ile öğrencilerimize sunumlar yapıldı.Sohbet havası içinde geçen program  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından beğeni ile izlendi .

May

Bu yıl 10.su düzenlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivaline okulumuz  tiyatro ekibi "Komsu Köyün Delisi" adlı oyunla Ankara´yı temsilen  katıldı.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Sibel YARDIMCI ve Meral AKDENİZ ´in yönetimiyle gerçekleştirilen sunuma Kayseri halkı büyük ilgi gösterdi.Okulumuzu başarı ile temsil eden  tiyatro ekibimiz için okulumuzda da ödül töreni gerçekleştirildi.Okul Müdürümüz Fatih HALAÇLI ´nın teşekkür konuşmasından sonra öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.Tiyatro ekibimizi tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı coşkuyla kutladık.

May

12.Sınıf Öğrencilerimize Mezuniyet Töreni Düzenledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı okulumuzda düzenlenen bir törenle kutladık.

Nis

Kutlu Doğum Haftası kutlama programı çerçevesinde Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Sayın Prof.Dr. Recep KILIÇ okulumuz öğrencilerine seminer verdi.Okul müdürümüz Fatih HALAÇLI´nın teşekkür konuşmasının ardından katılımcılara gül ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Sayın KILIÇ´a ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.