NEDEN CUMHURİYET FEN LİSESİ ?

Kıymetli  Veliler,Cumhuriyet Fen Lisesi ailesinin bir ferdi olmak önemli bir ayrıcalıktır.Neden mi Cumhuriyet Fen Lisesi? Çünkü;okulumuz bilimsel çalışmaların öncülüğünde,sanatsal ve kültürel aktiviteleri de bünyesinde birleştirip,sentezlemiş ender eğitim kurumlarından biridir.Güçlü eğitim kadromuzla öğrencilerimizi akademik anlamda geleceğe hazırlamak önceliğimiz olmakla birlikte,ailemize katılan her ferdin kendi yeteneklerini fark etmesini sağlamak,kendini gerçekleştirmesine zemin hazırlamak hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutmuştur.Bu anlamda yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz bilimsel,kültürel ve sanatsal faaliyetleri siz velilerimiz ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarız.Okulumuz ile ilgili bilgilere daha hızlı   ulaşabilmeniz amacıyla bazı etkinliklerimiz aşağıda link verilerek listelenmiştir.Bizi daha iyi tanımak  için sitemizi detaylı incelemenizi öneririz.Mavi renkli kelimelere tıklayarak ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.2017-2018 Eğitim-öğretim yılında siz değerli velilerimizin öğrencilerini aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk  duyacağız.

Başarılarımız

Tiyatro Dalında                        Kodlama Alanında

Bilim Alanında                                Spor Alanında

Etkinliklerimiz

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI          Doğruların Hikayesi "Mimar Sinan"

CFL OKUYOR                                                                       BİLGİ YARIŞMALARI

Rehberlik Hizmetleri

1.Oryantosyon Çalışmaları

2.Üniversite Tanıtımları

3.Sınav Kaygısını Önleme Çalışmaları

Fatih Projesi Hizmetlerimiz

1.Öğrencilere Eba Tanıtımı

2.Bilişim Haftası Kutlaması

3.Öğretmenlerimize Eba Tanıtımı

Gezilerimiz

Gezi ve İnceleme Kulübü Öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimizce yıl içinde geziler düzenlenmektedir.Ali Kuşçu Bilim Merkezi,Türk Hava Kurumu Müzesi,Ankara Gezisi bunlardan birkaçıdır.

Pansiyon Etkinliklerimiz                                                                 Konserler

1.Pansiyona Hoş Geldiniz

2.Sınav Öncesi Moral Etkinliği