İTALYAN ORTAKLARIMIZLA WEBİNARDA BULUŞTUK

Kuruculuğunu Gülay KURT öğretmenimizin yaptığı "Don´t Dısappear  Clouds!"  adlı projemizin ortağı olan İtalya Lentini´deki IV IIS   "P.L.Nervi " okulu ile  29.03.2019 tarihinde webinar gerçekleştirdik.Webinarda karşılıklı tanışma ve projemiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk.Güzel ve keyifli bir proje aktivitesi gerçekleştirdik.Projemiz de küresel ısınmanın dünyanın geleceğine yönelik en büyük tehditlerden biri olduğunu,dünya yüzeyinin giderek ısındığını ve bunun iklim değişikliklerine sebep olduğu konusunu ele aldık.Bilim insanlarına göre bulutların iklim üzerinde büyük bir etkisi vardır   ve  sera gazlarının bulut oluşumunu engellediği   söylenmektedir. Bulutların bulunmadığı bir dünyanın daha hızlı ısındığı görülmüştür.Kavrulan bir dünyada yaşamak istemiyorsak bulutların yok olmasına izin vermemeliyiz.Okul Müdürümüz A.Hakan TOMAR´a,proje ortaklarımız  Engin GÜVEN´e,Hasibe ATASEVER´e,İngilizce Öğretmenlerimiz Fulay BOZKURT´a ve Aynur TOKER´e  desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

29-03-201929-03-201929-03-201929-03-2019

Yayın: 29.03.2019 - Güncelleme: 29.03.2019 14:11 - Görüntülenme: 191