Kıymetli  Veliler,Cumhuriyet Fen Lisesi ailesinin bir ferdi olmak önemli bir ayrıcalıktır.Neden mi Cumhuriyet Fen Lisesi? Çünkü;okulumuz bilimsel çalışmaların öncülüğünde,sanatsal ve kültürel aktiviteleri de bünyesinde birleştirip,sentezlemiş ender eğitim kurumlarından biridir.Güçlü eğitim kadromuzla öğrencilerimizi akademik anlamda geleceğe hazırlamak önceliğimiz olmakla birlikte,ailemize katılan her ferdin kendi yeteneklerini fark etmesini sağlamak,kendini gerçekleştirmesine zemin hazırlamak hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutmuştur.Bu anlamda yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz bilimsel,kültürel ve sanatsal faaliyetleri siz velilerimiz ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarız.Okulumuz ile ilgili bilgilere daha hızlı   ulaşabilmeniz amacıyla bazı etkinliklerimiz aşağıda link verilerek listelenmiştir.Bizi daha iyi tanımak  için sitemizi detaylı incelemenizi öneririz.Mavi renkli kelimelere tıklayarak ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.2017-2018 Eğitim-öğretim yılında siz değerli velilerimizin öğrencilerini aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk  duyacağız.

May

Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerimiz  giriş belgelerini  Müdür Yardımcısı Ertürk AYDIN´dan alabilirler.

May

Telafi Ortak Sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin Müdür Yardımcısı zübeyde Yıldız´a başvurmaları gerekmektedir.

24.10.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ SINIF PROGRAMLARI

Ağu

2016 TEOG sonuçlarına göre okulumuza yerleşen öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrenci-Veli –Okul koordinasyonunu  sağlamak ve yatılılık başvurularını alabilmek  için, veli tarafından hazırlanması gereken ve okulumuz tarafından hazırlanan bazı evrakların  (e-okul bilgi formu, yatılılık dilekçesi,  seçmeli ders dilekçesi vb.) teslim alınması amacıyla velilerimizi 15 Ağustostan itibaren okulumuza bekliyoruz.