GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZLARI BELİRLENİYOR!

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, tüm ülkede teknoloji üretecek ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet vermek üzere hazırlanıyor.

Geleceğin teknoloji yıldızları olacak öğrenciler  iki aşamalı sınavla seçilerek  yıl sürecek ileri teknoloji konularında eğitimler alacaklar.İlk etapta 12 ilde Adana, Ankara, Edirne, Eskişehir, Antalya, Konya, Erzurum, Trabzon, Manisa, İzmir, Muğla, Hakkari öğrenci seçimleri için başvurular başladı.

Ortaokul ve lise grubu olmak üzere 2 kategoride verilecek eğitimler için  4., 5., 8., 9. Sınıflar  ve lise hazırlık sınıfında okuyan  öğrenciler sınava katılabiliyorlar.

Sınav iki aşamadan oluşuyor,birinci aşamada öğrencilerin düşünme becerilerini ölçen yazılı sınav,ikinci aşamada ilgi ve yatkınlıklarını ölçen uygulama sınavı yapılacak.Yazılı ve uygulama sınavı ücretsizdir ve başvurular 3 şubat 2019da sona erecektir.Sınav başvurusu ve verilecek eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgi deneyapturkiye.org adresinde yer almaktadır.

Yayın: 18.01.2019 - Güncelleme: 18.01.2019 22:12 - Görüntülenme: 205
Kaynak: https://www.deneyapturkiye.org/TR/haberdetay/20/30